Smarte børnesolbriller fra IZIPIZI

Dette indlæg indeholder reklame for IZIPIZI. Emma har testet solbriller sammen med Momstertest 🙂

Emma og jeg har den sidste uge, testet de her franske IZIPIZI solbriller. Emma synes selv, hun er ret smart med solbriller på og har da også en ret klar mening om, hvordan de skal se ud. Jeg tror at hun blev en anelse skuffet, da hun så de sandfarvede solbriller i pakken. Mon ikke, hun havde forestillet sig nogle lyserøde eller lilla. Jeg er nu ganske godt tilfreds med, at hun kan have andre farver på og egentlig synes jeg de her ‘White Clay’ er ret flotte 😉

Hun har to par solbriller i forvejen, de der plastik-nogle fra legetøjsbutikker. Det ene par er der endda Prinsesse Sofia på, alligevel har hun efterspurgt disse, når hun manglede solbriller. 
Måske det er fordi, de ingenting vejer, er “bløde” og passer til hendes ansigt, til forskel fra de føromtalte solbriller – jeg ved det ikke, men tilfreds er hun ihvertfald med dem. 

Det, vel nok mest seje, hvis man spørger Emma, er at der fulgte et “voksen” etui med. Hver gang hun har brugt solbrillerne, skal de puttes i etuiet en gang eller 20, før de kan lægges væk. 

UV beskyttelse og solrynker

I øvrigt bruger Emma ret ofte solbriller. Hun er i perioder ret lysfølsom på grund af hovedpine. I virkeligheden burde de fleste af os vidst – både børn og vokse, blive bedre til at bruge solbriller. Solbriller beskytter øjnene mod UV stråler, så vi undgår trætte og hævede øjne (og den der dybe ‘jeg-kniber-bare-øjnene-sammen-rynke i panden, hos os voksne 🙃) og på sigt, de små fine rynker omkring øjnene.

Solbrillerne har været med i sandkassen, men uden at blive ridset i glassene og selve brillen har ligget på fliserne på terrassen, uden at få mærker. En enkelt gang, er de ved et uheld, blevet tryktestet med ca 10 kilo tre årig- det kunne de også holde til. Så det lidt spinkle pæne look, gør ikke solbrillerne skrøbelige eller uegnede for små pilfingre – og de sidder også ret godt oven på hovedet 😉

Prisvenlige solbriller

Sidste sommer ledte vi forgæves efter gode solbriller i en prisklasse, der var til at betale, men uden held. Skulle vi have “rigtige” solbriller til Emma, skulle vi bestille dem i en brillebutik, til en mindre formue. De her solbriller kan erhverves for 279,- Det er selvfølgelig en del mere, end dem fra legetøjsbutikken til en flad tyver, men for det ekstra, får man også MEGET bedre pasform, kvalitet og en yderst fleksibelt solbrille – brillestængerne kan bøjes den forkerte vej, uden de knækker. 

Mange forskellige former og farver

Emma har testet junior-solbrillen, den er en anelse for stor, men ikke mere, end at den bliver på. IZIPIZI laver både baby-solbriller, kids-solbriller, og så junior-solbrillerne, som Emma har 😊
Juniormodellen findes i fire forskellige modeller, nemlig ‘#C’, ‘#D’, ‘#E’ og ‘#G’ – Emma har ‘#D’.
De forskellige modeller kan vælges i mange forskellige farver og forskellige typer glas – alle selvfølgelig med 100% UV beskyttelse.
Havde det været mig, der skulle vælge farve, havde jeg nok valgt den gule ‘Lemonade’

Da jeg researchede til indlægget her, så jeg at IZIPIZI også laver solbriller til voksne, så måske Emma og jeg skal have købt matchende solbriller? Jeg tænker ikke, at Emma er svær at overbevise 😎

Hvis du nu tænker “ja ja, det er fint, men jeg har en baby, så jeg vil hellere læse om baby modellen” så kan du snart læse anmeldelser fra andre mødre, af alle tre typer solbriller hos Momstertest. Testen kan findes lige HER, meget snart. 

Er du blevet nysgerrig på de forskellige modeller og de mange flotte farver, så kan du tage et kig HER og finde nærmeste forhandler 😊

Skriv et svar