Hej – og velkommen her hos mig :)

Hvis jeg skal være helt ærlig, og det skal jeg – det har jeg lovet mig selv, så ved jeg ikke, hvordan jeg skal starte den her blogger-rejse. Jeg tror jeg begynder med lidt om min lille familie og mig selv.

Jeg hedder Nicoline og er gift med Jesper. Jeg er 29 år og har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og min bedre halvdel er 27 år og er uddannet automatikteknikker. I april 2016 blev vi forældre til vores Emma – en sund og rask lille pige.

Vores familieliv startede helt gennemsnitligt, med alle de helt almindelige bekymringer og tanker man gør sig. Det skulle dog siden hen ændre sig en hel del, mere om det om det på et andet tidspunkt.

Min lille pige fik et par måneder efter sin fødsel tilnavnet “d-dråbe Emma”

Vores datter blev nemlig, ufrivillig hvedperson, i den største og mest omfattende vitamin forgiftnings skandale, der nogensiden har fundet sted – en forgiftning, der af flere omgange, har været tæt på, at tage vores Emma fra os.

Jeg håber du har lyst til at læse med, om både stort og småt – om Emma, vores familieliv og mine inderste tanker om mit liv, der tog en meget uventet drejning.

// Nicoline

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar